Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران از بررسی وضعیت ساماندهی بافت فرسوده اطراف حرم حضرت عبدالعظیم با محوریت محله نفرآباد در جلسه امروز مجمع تهران با حضور رییس شورای شهر تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، نشست امروز مجمع نمایندگان استان تهران با حضور مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، حسین توکلی فرماندار شهرستان ری، کاوه حاجی علی‌اکبری رئیس سازمان نوسازی شهر تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، سیدمحمدناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰، سیدافضل شامی قائم مقام تولیت آستان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، نماینده صندوق توسعه حرم‌ها و نماینده شورای عالی معماری و شهرسازی و سایر مسئولان متولی مرتبط در خصوص موضوع ساماندهی بافت فرسوده اطراف حرم با محوریت محله نفرآباد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح این نشست، اظهار کرد: در این نشست معضلات و مسائل مهم محله نفرآباد که در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) قرار دارد و پیش‌تر مورد بازدید نمایندگان مجلس قرار گرفته بود، مورد بررسی قرار گرفت. یکی از موضوعات مهمی که باید در این منطقه مورد توجه قرار گیرد، ضرورت نوسازی و بهسازی این بافت فرسوده است که متاسفانه با توجه به اینکه اکثر ساکنین این محله از اقشار ضعیف جامعه هستند، قادر به نوسازی املاک خود نبوده لذا نیاز به مشارکت دستگاه‌های متولی با عنایت به محدودیت‌های ایجاد شده در طرح مصوب احساس می‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه برخی دستگاه‌ها از جمله وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به دلیل تاریخی بودن این بافت و مجاورت آن با حرم، ساخت و ساز در این منطقه را برای ساکنین محدود کرده است و اگر مجوزی صادر می‌شود، اجازه ساخت به ساختمان‌ها بیشتر از ۳ طبقه داده نمی‌شود که با توجه به هزینه ساخت این موضوع به هیچ عنوان برای اهالی محله نفرآباد به صرفه نخواهد بود.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: برهمین مبنا در نشست امروز تصمیمات مهمی به منظور نوسازی و بهسازی بافت فرسوده محله نفرآباد با حضور مسئولان اجرایی اتخاذ شد، همچنین مقرر شد نظر به ایجاد مشوق‌های مربوطه برای ارتقای سطح مشارکت مردم در ساخت و نوسازی منازل، نسبت به پرداخت وام و تسهیلات بانکی ۳۰۰ میلیون تومان برای هر واحد با بهره ۱۱.۶ درصد از محل اعتبارات صندوق توسعه حرم‌ها با هماهنگی شهرداری منطقه ۲۰ اقدامات لازم صورت گیرد.

خضریان اضافه کرد: نظر به انعقاد تفاهم‌نامه مشترک سه جانبه شرکت بازآفرینی شهری، صندوق توسعه حرم‌ها و بانک مسکن مقرر شد مردم  این محله در مراجعه به شهرداری جهت اخذ پروانه ساختمانی نسبت به ارائه معرفی‌نامه به صندوق توسعه حرم‌ها برای هر واحد مسکونی مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات در یک دوره بازپرداخت ۱۰ ساله با سود ۱۱.۶ درصد و با ضمانت سند ملکی مالک و ۳۶ ماه تنفس در بازپرداخت دریافت کنند.

این عضو هیات رییسه مجمع نمایندگان استان تهران اضافه کرد: همچنین مقرر شد شهرداری تهران در سبد تشویقی بهسازی و نوسازی منطقه میزان تسهیلات پرداختی به هر واحد را از محل اوراق قرضه دولتی مشخص کند نظر به طرح ۲۳۷ هکتاری برای منطقه حاشیه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، مقرر شد هر سرپرست خانواده که تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی می‌باشد و ساکن این منطقه است، می‌تواند مبلغ ۲۷۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه از محل بانک رسالت را با معرفی‌نامه صندوق توسعه حرم‌ها دریافت کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: نظر به حمایت از قشر کم درآمد و ضعیف محله نفرآباد مقرر شد صندوق توسعه حرم در راستای حمایت از اجرای پروژه‌های غیرانتفاعی اعم از ساخت زائر سراهای ارزان قیمت در محله نفرآباد در جلسه‌ای که با محوریت سازمان نوسازی شهرداری تهران برگزار می‌شود نسبت به تملک املاک یا مشارکت مردم و ساخت پروژه‌های مربوطه (برای هر پروژه ۱۵ میلیارد تومان) تسهیلات کم بهره و با سود یارانه اختصاص دهد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تاکید کرد: مقرر شد جهت اختصاص تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی در اختیار شرکت جهت نوسازی مسکن در قالب نهضت ملی مسکن با اولویت اسکان مستاجران محله نفرآباد و مشارکت سازمان نوسازی شهر تهران اقدام شود. همچنین به منظور حمایت از احیای بناهای تاریخی در محله نفرآباد و براساس تفاهم نامه مشترک صندوق توسعه حرم و صندوق احیای وزارت میراث فرهنگی و گردشگری مقرر شد به هریک از بناهای تاریخی معرفی شده از سوی شهرداری تهران که تاکنون ۵ مورد از آنها شناسایی شده‌اند اقدام شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همچنین مقرر شد نظر به درخواست شهرداری تهران مبنی بر افزایش اوراق قرضه از ۲۵۰ میلیارد تومان تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ این موضوع از سوی مجمع نمایندگان استان تهران جهت افزایش میزان واگذاری اوراق از سوی سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور پیگیری شود.

خضریان اضافه کرد: همچنین با توجه به حذف این بند در بودجه ۱۴۰۱ به منظور جذب مشارکت مردم در ساخت، دولت بازپرداخت ۵۰ درصد از سود و اصل اوراق مشارکت طرح‌های بازآفرینی طرح‌های فرسوده را تضمین کند و این موضوع در قانون بودجه دیده شود.

خضریان ادامه داد: در این نشست همچنین تاکید شد با عنایت به محدودیت‌های اعلام شده از سوی اداره میراث فرهنگی و گردشگری مبنی بر حفظ آثار تاریخی و جلوگیری از بلندمرتبه‌سازی در محله نفرآباد، مجمع نمایندگان تهران نسبت به برگزاری نشست مشترک با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نمایندگان شهرداری تهران و مجمع نمایندگان استان نسبت به موارد مذکور برای بررسی تغییر مجوز طبقات تا ۴ طبقه اقدام لازم صورت گیرد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: با عنایت به ضرورت اتخاذ تسهیلات فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و امنیتی آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مقرر شد طرح بازآفرینی محله تاریخی نفرآباد از سوی شهرداری تهران جهت بررسی به آستان مقدس حرم عبدالعظیم حسنی تحویل و ظرف مدت یک هفته نظرات آستان اخذ شود.

خضریان افزود: همچنین مقرر شد سازمان نوسازی شهرداری تهران موضوع افزایش حریم حرم عبدالعظیم حسنی(ع) از ۶۰ متر به ۱۰۰ متر را با لحاظ قرار دادن نیازهای آتی آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با هزینه خود آستان جهت تملک بررسی کند. در این جلسه تاکید شد برای جمع بندی دقیق از اقدامات به عمل آمده دستگاه‌های مختلف اعم از فرمانداری ری، شهرداری تهران، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت راه و شهرسازی و دیگر مراجع مربوطه گزارشی از عملکرد ۱۰ ساله گذشته در این رابطه در خصوص اقدامات صورت گرفته در محله نفرآباد ظرف مدت ۲ هفته به مجمع نمایندگان ارائه شود.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: همچنین مقرر شد سازمان نوسازی شهرداری تهران با همکاری صندوق توسعه حرم‌ها، جلسه تهیه برنامه اقدام مشترک نوسازی محله مذکور را ظرف مدت یک هفته برگزار و ظرف حداکثر یک ماه در ستاد بازآفرینی شهر تهران به تصویب برساند تا به دبیرخانه ستاد ملی ارسال شود.

وی تصریح کرد: تدوین بسته تشویقی شهرسازانه جهت ترغیب و جلب مشارکت در نوسازی محله توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و ارسال به دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری با همکاری شرکت بازآفرینی شهری ظرف مدت ۲ ماه یکی دیگر از مصوبات نشست امروز بود.

خضریان استفاده از ظرفیت قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی(ع) در قالب تفاهم نامه مشترک با شرکت بازآفرینی شهری ایران را یکی دیگر از تصمیمات در نشست امروز دانست و گفت: در اولویت قرار گرفتن محله نفرآباد برای انجام این طرح نیز پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم مجمع نمایندگان تهران علی خضریان استانی سیاسی سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی ع سازمان نوسازی شهر محله نفرآباد بازآفرینی شهر شهرداری تهران میراث فرهنگی میلیون تومان بافت فرسوده نشست امروز شهر تهران ظرف مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟

با وجودی که دولت، مشوق‌های قابل توجهی برای بازآفرینی بافت‌های فرسوده به منظور افزایش تولید مسکن در شهرها در نظر گرفته، اما این مشوق‌ها در عمل در استان یزد اجرا نشده که همین امر در کنار عوامل متعدد دیگر بازسازی این بافت‌ها را به تعویق انداخته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، موضوع بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده از سال‌های گذشته تاکنون مسئله‌ای بوده که در نشست‌های مختلف مسکن و شهرسازی مورد توجه قرار گرفته است.

از جمله برنامه‌هایی که دولت برای پیشبرد این تصمیم در نظر گرفته، تعریف و ابلاغ بسته‌های تشویقی بوده که با این وجود هم بحث بازآفرینی شهری به گونه‌ای که مورد انتظار بود نتیجه نداد و در نشست شورای مسکن استان یزد که بعد از ظهر امروز برگزار شد، این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شهرداری‌ها مشوق‌های تکمیلی را پیشنهاد دهند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در این نشست گفت: در بحث بازآفرینی دو مسئله داریم که یک مورد آن شاخص‌های کشوری است که وضعیت استان یزد در کشور جزو استان‌های خوب به حساب می‌آید.

محمدجواد ابوالحسینی افزود: موضوع دوم بحث ارزیابی‌های فنی است که باید نسبت به آن بررسی‌های دقیق تری داشته باشیم، زیرا دولت از سالهای قبل سعی می‌کرده مشوق‌هایی برای نوسازی بافت‌های فرسوده داشته باشد و باید علل اجرا نشدن آن مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگرچه مشوق‌ها در شهرداری‌ها اجرایی شده ولی باز هم نتیجه نگرفتیم و این نشان دهنده نیاز به مشوق‌های تکمیلی است و در معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه هم اعلام شده که هر استانی که مشوق‌های تکمیلی را مطرح کند، تاییدیه لازم را دریافت خواهد کرد.

ابوالحسینی بیان کرد: قرار بود که مجموعه شهرداری یزد برای این منظور مشاوری بگیرد و نتیجه آن به صورت دقیق اعلام شود تا بر اساس آن در کمیسیون ماده 5 استان تصمیم‌گیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: مشکل اصلی در بحث سیاست‌های تشویقی این است که سیاست‌های ابلاغی به روی زمین مانده و با وجودی که این مشوق‌ها لازم الاجرا بوده، همچنان اجرا نشده است.

وی بیان کرد: نکته بسیار مهم در ارتباط با بازآفرینی بافت فرسوده این است که مردم احساس کنند مشوق‌ها به نفع آنهاست و برای اینکه منفعتشان در حضور در این بافت است، ورود پیدا می‌کنند وگرنه بسیار کم امکان دارد به این مساله ورود کنند.

ابوالحسینی تصریح کرد: موتور محرکه در این مسیر شهرداری‌ها هستند و باید به گونه‌ای عمل کنند که مردم ترغیب به این کار شوند و پس از آن هم باید حتما مشوق‌ها عملیاتی و قابل اجرا باشند.

شهرداری‌های استان مشوق‌ها را اجرایی نکردند

مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد هم در این نشست گفت: شهرداری‌های استان یزد تا به امروز هیچ یک از بسته‌های تشویقی را اجرایی نکردند که در ارتباط با علل آن بررسی‌هایی صورت گرفته است.

احسان خواجه رضائی در ارتباط با سیاست‌های تشویقی که 16 مهرماه 1401 ابلاغ شد، بیان کرد: شهرداری‌ها بر اساس هر یک از گروه‌های در نظر گرفته شده باید یک سری مشوق‌هایی اعمال می‌کردند که تاکنون انجام نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد ادامه داد: از زمانی که مصوبه شورای عالی شهرسازی ابلاغ شد، گروه‌بندی‌هایی اعلام شد و بر اساس آن مشوق‌هایی در نظر گرفته شده است.

خواجه رضائی گفت: با وجودی که متقاضیان زیادی به شهرداری‌ها مراجعه کردند و با وجودی که این موضوع جزئی از طرح تفصیلی به حساب می‌آید، اما توسط شهرداری‌ها اجرا نشده است.

وی ادامه داد: طرح بسته‌های تشویقی، عملا روی زمین مانده و در شهرها هیچ اتفاقی رخ نداده و به غیر از شهرداری یزد که مطالعه‌ای در خصوص آن انجام داده، مابقی شهرداری‌ها یا اقدامی انجام نداده‌اند یا گزارشی از آن اعلام نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد افزود: دلیل اینکه ما بر اجرای این طرح‌ تاکید زیادی داریم این است که توسعه شهرها بیشتر از این امکان‌پذیر نیست و باید نسبت به نوسازی بافت‌های فرسوده اقدام شود.

خواجه رضائی بیان کرد: با توجه به اینکه طرح شهرداری یزد در کمیسیون ماده پنج و پس از بررسی دقیق آن مصوب خواهد شد و مصوبه کشوری آن هم دریافت می‌شود، برای سایر شهرداری‌ها هم که مشمول بحث بازآفرینی می‌شوند این طرح لازم الاجرا خواهد بود.

ارائه طرح پیشنهادی شهرداری برای بازآفرینی تا 2 هفته آینده

شهردار یزد هم در این نشست گفت: اقدامی که مشاور شهرداری یزد انجام داده یک مرتبه در کمیسیون ماده پنج مطرح و ایراداتی به آن گرفته شد و بررسی‌ها مجدد توسط مشاور در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر اصلاحات به مرحله نهایی رسیده و به زودی امکان ارائه مجدد آن در کمیسیون وجود دارد.

ابوالقاسم محی‌الدینی با بیان اینکه در شهر یزد هفت محدوده مورد طرح در بازآفرینی داریم، افزود: هم اکنون در حال تطبیق دادن طرح‌ها با میراث فرهنگی هستیم و اگر از سوی میراث این جمع‌بندی با سرعت بیشتری انجام شود، در ماه آینده امکان اجرای آن را داریم.

شهردار یزد گفت: هیچ زمانی هم از سوی شهرداری یزد اعلام نشده که محلات یزد یک سوم خدمات اعلام شده را ندارد، بلکه اعلام شده که پس از اعلام مشاور وضعیت محلات در این بخش مشخص می‌شود.

محی‌الدینی بیان کرد: تا زمانی که بحث بهره‌مندی یک سوم خدمات در محلات مشخص نشده باشد امکان اجرای مشوق‌های ابلاغی وجود ندارد و با توجه به تکمیل طرح مشاور، تا دو هفته آینده به کمیسیون ماده 5 ارائه می‌شود و در صورت تصویب، امکان اجرای آن وجود دارد.

وی گفت: در ارتباط با بافت تاریخی و حریم با میراث فرهنگی در حال تطبیق طرح‌ هستیم اما برخی از تک‌بناها وجود دارد که به هیچ عنوان امکان فعالیت در حریم آن وجود ندارد و این یک موضوع و مسئله ملی است که در ارتباط با بناهای تاریخی وجود دارد.

ضوابط حریم بافت تاریخی به شهرداری‌ها اعلام می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد هم در این نشست گفت: در ارتباط با بحث 868 هکتار بافت تاریخی محدودیت‌های میراثی وجود دارد و شهرداری‌ها برای صدور پروانه باید از میراث استعلام گرفته و پس از طرح در کمیته فنی پاسخ آن داده شود.

سیدمحمد رستگاری خاطرنشان کرد: در ارتباط با حریم محلات و مابقی بخش‌ها محدودیتی از سوی میراث وجود ندارد، مگر در ارتباط با حریم تک‌بناها که این مورد باید از میراث استعلام گرفته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد افزود: در ارتباط با مناطقی غیر از بافت ثبت جهانی، پس از تایید طرح، میراث فرهنگی طبق توافق صورت گرفته ضوابط را به شهرداری اعلام کرده و شهرداری با رعایت ضوابط اعلامی کار را انجام خواهد داد و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

امکانات و زیرساخت‌های بافت‌های فرسوده باید تکمیل شود

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد هم گفت: کار در بافت فرسوده و بازآفرینی حساسیت و ویژگی‌های خاص خودش را دارد و باید بسته‌های تشویقی به گونه‌ای باشد که برای مالکان منفعت داشته باشد.

محمدرضا عظیمی‌زاده ادامه داد: بافت فرسوده به دلیل اینکه بسیاری از خدمات را ندارد ممکن است تمایل مردم به سکونت و ساخت خانه در شهرک‌های اطراف باشد.

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد گفت: به دلیل فراوانی زمین در شهرهای استان یزد اقبال مردم نسبت به ساخت مسکن در مکان‌های جدید نسبت به بافت‌های فرسوده بیشتر است.

عظیمی‌زاده افزود: لازم است طرح کاملی روی بافت فرسوده، ضوابط شهرسازی و استقرار امکانات داشته باشیم و این طرح باید به صورت کاملا شفاف اعلام شود و نفع مالکان هم در آن دیده شود.

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد بیان کرد: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در ارتباط با ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده وجود دارد بحث عوارض است که باید نسبت به آن هم مشوق‌هایی در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: در شهرهایی که به صورت ویژه عوارض تراکم زیاد است در صورتی که این مشوق‌ها و تنفس در عوارض دیده شود قطعا استقبال مردم برای نوسازی بافت فرسوده را افزایش می‌دهد و در کنار آن بحث بیمه هم باید مورد توجه قرار گیرد.

عظیمی زاده افزود: در شهرهایی همچون یزد هم که بافت فرسوده با بافت تاریخی همجوار است، به مشوق‌ها و تسهیلاتی در تسریع صدور پروانه نیاز است تا کار مردم به سرعت اجرایی و حتی دفاتری اختصاصی برای این محلات در نظر گرفته شود.

بسته‌های تشویقی باید برای مردم جذاب باشند

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد هم در این نشست گفت: در بحث بازآفرینی موضوع صرفا مربوط به نوسازی منازل نیست بلکه امکانات و زیرساخت‌ها هم باید افزایش پیدا کند و این صرفا مربوط به شهرداری‌ها نیست.

مجتبی فرهمندزاده خاطرنشان کرد: ایجاد دفاتر توسعه محله اقدامی بود که در گذشته برای افزایش ارتباط با مردم انجام گرفت و قطعا اگر این موضوع در محلات مختلف اجرایی شود امکان تسهیل در امور مردم بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد افزود: برای بازآفرینی دو هدف وجود دارد که یک مورد آن نوسازی بافت و موضوع دیگر افزایش تولید مسکن در مناطق داخلی شهرهاست و باید ظرفیت ایجاد فضاهایی که از این سیاست می‌توانند استفاده کنند و صرفه اقتصادی هم دارد را گسترش دهیم.

فرهمندزاده بیان کرد: یک مورد از این افزایش ظرفیت، مکان‌هایی است که امکان انتقال آن به خارج از شهر و استفاده از زمین آن به عنوان مسکن وجود دارد که از جمله این موارد می‌توان به شرکت نفت و کارتن‌سازی اشاره کرد.

مقصر عدم بازآفرینی بافت‌های فرسوده ادارات و شهرداری‌ها هستند

رئیس شورای اسلامی شهر یزد هم در این نشست گفت: بی‌توجهی به بافت‌های فرسوده در تمام محلات یزد سبب شده که توسعه سطحی به وجود آید و مشکلات زیادی برای شهرداری ایجاد شود و مشکلات اجتماعی زیادی در مرکز شهر داشته باشیم.

عزیزالله سیفی افزود: علاوه بر آن یک سری امکاناتی که در قلب شهر وجود دارد را استفاده نمی‌کنیم و با رها کردن آن شروع به توسعه شهر از بخش‌های مختلف کرده‌ایم.

وی ادامه داد: مشکل اصلی بافت‌های فرسوده مربوط به ادارات است و رفع آن هم توسط همین ادارات و مدیران امکان‌پذیر است. همچنین تمام مشکلاتی که مطرح می‌شود به صورت کامل قابلیت رفع دارد و حتی نیاز به مصوبات کشوری هم نیست، بلکه در استان یزد هم می توان با مصوباتی نسبت به احیا اقدامات لازم را انجام داد.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های مرتبط در زمینه احیا نشدن بافت‌های فرسوده مقصر هستند و بسیاری از ضوابط دست و پاگیری که ادارات ایجاد کردند سبب این مشکل شده است.

وی با بیان اینکه باید در استان یزد بسته‌های تشویقی برای این منظور دیده شود و می‌توان برای هر محله بسته‌های اختصاصی در نظر گرفت گفت: استان یزد می‌تواند در بازآفرینی بافت‌های فرسوده الگوی کشور شود به شرط آنکه تمام دستگاه‌های مرتبط اراده کنند که مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • کتاب «حضرت فاطمه (س)» رونمایی می‌شود
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!