Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمد علیخانی" عضو شورای شهر تهران با دفاع از عملکرد 4 سال گذشته شورای شهر تهران گفت در این دوره مبنای عملکرد و سیاست های شورای شهر تهران "انسان محورانه" بوده است.

به گزارش عصرایران، علیخانی در میزگردی با موضوع بررسی عملکرد 4 سال گذشته شورای شهر پنجم تهران در "لایو اینستاگرام" وب سایت " نواندیش" عملکرد 4 سال گذشته شورای شهر تهران را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیخانی در مورد تفاوت های شورای شهر و شهرداری فعلی با دوره پیشین گفت: "در این دوره ما شاهد رویکرد متفاوتی از دوره پیشین مبتنی بر سیاست انسان محوری بودیم، در دوره قبلی ما شاهد اعطا تراکم های بی جا یا به نوعی فروش اموال شهر بودیم. همچنین نباید فراموش کنیم که در دوره گذشته بیش از 60 هزار میلیارد بدهی داشتیم که بخش زیادی از آن در این دوره پرداخت شد. در دوره جدید ما بدهی برای شهر و شهروندان باقی نگذاشتیم."

"محمد علیخانی" رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر پنجم تهران/ عکس آرشیوی/ اعتماد آنلاین

او افزود:"  در این دوره پروژه های انسان محور برای رفع نیازهای روزمره مردم مورد توجه بیشتری قرار گرفته است. ما توجه زیادی را معطوف به بحث ایمنی پروژه ها کردیم چرا که بعضی از پروژه ها مثل خطوط مترو عملا از ایمنی لازم برخوردار نبود و جان شهروندان را به خطر می انداخت. نکته دیگر بحث تجهیز و ایمن سازی آتش نشانی شهر تهران بود که ما پیگیری کردیم. ما در این مدت سعی در پایش مسیل ها و ایمن سازی جهت مقابله با سیلاب در شهر تهران را داشتیم تا با وقوع سیل رو به رو نباشیم، این پروژه ها همین حالا نیز ادامه داشته و در حال تکمیل است."

علیخانی در پاسخ به این پرسش که چرا این اقدامات بازتابی بین مردم نداشت و رسانه ملی هم تلاشی برای نشان دادن آن به مردم نمی کرد، خاطرنشان کرد: "همه مردم می دانند و برایشان روشن است که برخورد صدا و سیما با گروه ها و جناح های مختلف چگونه است، صدا و سیما با امکانات ملی تنها در اختیار یک گروه خاص است در گذشته هر پروژه ای که افتتاح می شد با بوق و کرنا بازتاب داده می شد اما این دوره هیچ چیزی را انعکاس نمی دادند به عنوان مثال ما هفته گذشته شاهد راه اندازی خط مترو 10 از میدان خلیج فارس بودیم، وقتی صدا و سیما این مراسم را بازتاب داد بدون اشاره به کارفرما پروژه یعنی شهرداری و شورای شهر تنها به ساخت این پروژه توسط پیمانکار یعنی قرارگاه خاتم الانبیا پرداخت. البته ما توقعی هم از صدا و سیما به عنوان رسانه ملی نداریم."

این عضو شورای شهر تهران در مورد اجرای پل صدر از سوی شهرداری قالیباف نیز گفت:" تفاوت مدیریت شهری این دوره و دوره گذشته این است که شهردار به دنبال رفتن از خیابان بهشت به پاستور نیست پس طبیعتا شاهد اجرای پروژه های نمایشی نبودیم. در ماجرای پل صدر امروزه در دنیا دیگر شاهد اجرای پل های طبقاتی به این شکل نیستیم. با هزینه ساخت پل صدر در زمان خودش می شد تمام واگن های مورد نیاز مترو تهران را تامین کرد. این پل حتی می تواند در آینده معضلاتی هم برای شهر داشته باشد ضمن اینکه کارشناسان ترافیکی هرگز آن را تایید نکردند. "

 میزان دقیق بدهی شهرداری قالیباف موضوع دیگری بود که علیخانی به آن پرداخت و گفت: " در ابتدای روی کار آمدن ما برخی اسناد در دسترس نبود و به مرور زمان به دست آمد این بدهی بیش از 60 هزار میلیارد بود که شامل بدهی به بانک ها، پیمانکاران، مردم و دستگاه های دولتی مثل تامین اجتماعی می شد. ما در همین دوره شاهد گزارش هایی از نهادهای نظارتی مربوط به دوره قبل هستیم اما هنوز برای بسیاری جای سوال است. به عنوان مثال خیلی سریع در مورد آقای میرلوحی حکم صادر شد اما در مورد آقای قالیباف و عیسی شریفی خیر!"

او افزود:" در دوره کرباسچی ما شاهد بودیم برای چند عدد سکه عیدی داده شده به مدیران چگونه پرونده تشکیل داده شد و محاکمه شدند که بعد هم مشخص شد ماجرا آنطور نبوده است. این را با همین مورد عیسی شریفی مقایسه کنید. ما همین حالا اطلاعی از چگونگی رسیدگی به پرونده های شهرداری در دوره قبل نداریم."

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر پنجم تهران در خاتمه درباره آینده شورای شهر تهران در دوره آتی نیز گفت:" یک سری ریل گذاری هایی مثل بحث شفافیت شده است، امروز در شهرداری قراردادهایی که منعقد می شود همه در سایت شفافیت به اطلاع عموم می رسد. شورای شهر می بایست کاملا شفاف باشد چرا که مردم هزینه اداره آن را می دهند پس حق دارند در جریان امور باشند. یکی از اقدامات مثبت این دوره در بخش های مختلف همین شفافیت بوده است."

او افزود:" اقدامات مثبت صورت گرفته می بایست تکمیل شود، اگر شهر دوباره دست رویکرد قبلی بیافتد قطعا بسیاری از اقدامات سازنده از بین خواهد رفت. سیاست های خوبی که در این دوره بنا گذاشته شد مثل بحث سر و سامان دادن بلند مرتبه سازی و مال سازی ها و پیوست ترافیکی پروژه ها همه در این دوره در نظر گرفته شد. این در حالی است که ما در دوره پیشین شاهد چنین چیزی نبودیم به طوری پاساژهایی در کوچه های باریک ساخته شدند."

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر صدا و سیما پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: از اوایل تیرماه پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در این استان آغاز می‌شود.

مهدی کاشفی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان عصر امروز در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن جلسات بسیج سازندگی این استان، اظهار کرد: سپاه و بسیج هرکجا محرومیتی باشد وارد میدان می‌شود.

وی با اشاره به اهداف بسیج سازندگی در حوزه محرومیت‌زدایی در مناطق محروم عنوان کرد: در حوزه عمرانی از سال ۱۳۹۷ در قالب قرارگاه‌های بسیج سازندگی اصلاحاتی انجام شد و قرارگاه‌های اقتصاد مقاومتی، پیشرفت و آبادانی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تشکیل شدند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان عنوان کرد: قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج هر یک مأموریت‌هایی دارند از جمله اینکه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه ۳۸۰ پروژه عمرانی را شامل ساخت مسکن محرومان، ساخت خانه‌های عالم، لایروبی قنوات و ... را در دستور کار خود قرار داده است و امسال نیز ۴۶۵ پروژه را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در ذیل آن کمک به بیماران سرطانی در حوزه مسکن، درمان، معیشت و جهیزیه نیز به پروژه‌های اشاره شده اضافه شده است.

کاشفی با بیان اینکه موضوع قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه کمک‌های مؤمنانه، انجام کارهای جهادی و اجرای پروژه‌های عمرانی و ... است، گفت: ذیل قرارگاه امام حسن تفاهم‌نامه‌های در قالب اجرای پروژه‌ها ایجاد شده است که بزرگ‌ترین آن پروژه آب‌رسانی است و مقرر شده است آب‌رسانی به ۲۶۰ روستای استان سمنان در پروسه زمانی سه‌ساله از اوایل تیرماه امسال با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۳۸ میلیارد تومان آغاز شود و بر این اساس در حال حاضر ۳۰ درصد اعتبار آن برای سال جاری محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۸۰ پروژه آبخیز تا جالیز با اعتبار ۶۴ میلیارد تومان در دستور کار است که قرارداد آبخیز تا جالیز در سطح استان در مرحله انعقاد قرارداد است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: در حوزه راه روستایی نیز آسفالت مسیرهای روستایی به مساحت ۸۰۰ کیلومتر احداث مسیر و ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در دستور کار است که در مرحله نخست اجرای این پروژه احداث راه روستایی برای ۶ روستا است.

کاشفی با اشاره به ساخت و مرمت یک هزار و ۶۰۰ خانه محروم گفت: از این تعداد ۶۲۰ واحد خارج استان و ۹۸۰ و احد داخل استان انجام خواهد شد.

وی در مورد تخصیص هشت هزار و ۹۴ تُن قیر رایگان گفت: این میزان برای آسفالت مسیر دسترسی ۱۴۹ روستا و ۸۰۰ واحد کشاورزی و صنعتی در دستور کار قرار گرفته شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان در مورد تجهیز سازمان بسیج سازندگی با اشاره به آماده‌سازی ساختمان اداری به مساحت ۸۰۰ مترمربع گفت: ایزوگام رایگان برای مجموعه‌های فرهنگی، مذهبی، نظامی و مسکونی نیز به تعداد ۵۵۰ مورد در دستور کار است.

کاشفی گفت: ۶۸۰ تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی به همت گروه‌های جهادی استان سمنان منعقد شده است.

وی در ادامه به عملکرد قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ اشاره کرد و از جمله آن‌ها را ایجاد هشت هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی طی سه سال اخیر، برگزاری ۴۵ نمایشگاه فصلی فروش محصول اقتصاد مقاومتی، ایجاد ۵۲۰ فرصت شغلی از طریق کمک به راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان مردم پایه، ایجاد یک هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی با تکمیل زنجیره ارزش و بسته‌بندی محصولات، آموزش و توانمندسازی ۱۲ هزار و ۱۰۰ نفر در حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۵۰۰ نفر با اجرای طرح تأمین گوشت قرمز نام برد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان اجرای طرح جهاد روشنایی با نصب و راه‌اندازی ۲۵۰ نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی پنج کیلوواتی و برنامه‌ریزی در جهت نصب سه هزار نیروگاه خورشیدی در ۲ سال آینده را از جمله اقدامات سپاه استان سمنان در حوزه قرارگاه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

کاشفی گفت: یک هزار و ۱۵۰ فرصت شغلی از طریق پایش و مانع زدایی و احیای ۵۸ واحد تولیدی و صنعتی طی سه سال، راهبری ۵۱۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زا، راهبری ۵۲ تعاونی تولیدی و توزیعی در بخش‌های مختلف کشاورزی، روستایی و ...، ایجاد یک هزار و ۷۵۰ فرصت شغلی توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال‌زا طی سه سال و پرداخت سه هزار و ۵۵۰ فقره تسهیلات به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات حوزه اشتغال از دیگر اقداماتی است که در حوزه قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه استان سمنان انجام شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903198

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۵۰ پروژه در منطقه ۱۵ با اعتبار ۸۲۴ میلیاردی
  • اوجی: تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه می‌رسانیم
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • شهرداری تهران کارهای ارزنده‌ای در ۳ سال گذشته انجام داده است
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • راند دوم
  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد